16.12.2013

Lunta munille!

Sijainti/Location: 82.02.99 S 80.30.42 W
Tanaan/Today: 20,6 km
Aika/Time: 7 h 30 min
Korkeus/Elevation: 833 m
Yhteensa/Total: 240 km
Lampotila/Temperature: -2 C
Tuuli/Wind: 2 m/s SE
Saa/Weather: lumisadetta, whiteout/cloudy, snow showers

Suomalainen mies on siitä kummallinen lajityyppi, että sen täytyy tasaisin väliajoin riisuutua alasti julkisella paikalla, yleensä väkijuomien avustamassa mielentilassa. Aktiivinen viuhahduskausi alkaa melkein parhaiden joukkueiden jääkiekon MM-kisoista, kestää läpi festarikesän ja päättyy talven pakkasiin. Viuhahtajatkin ovat tyypillisesti melkein parhaita miesvartaloita. Olen matkustanut siellä sun täällä ja melko monessa paikassa, mutta missään muualla en ole vastaavaan ilmiöön.

Koska oli vaatteidenvaihtopäivä, ja päivän aikana alkoi sipulihiki purskahdella kuoritakin sisältä, päätin että asialle on tehtävä jotain. Päivän päätteeksi siis teltta pystyyn, mies ulos ja lumihankeen. Show pystyyn vaikkei kukaan ole näkemässä. Ai että teki kyttyrää!

Hiihtopäivä oli kohtuu työläs, koska lähes koko päivän satoi lunta ja oli enemmän tai vähemmän whiteout. Siksipä olin tyytyväinen, kun pääsin ekan 20 km päivän, ylitin 82:n leveyspiirin ja pysyin suht hyvin suunnassa.

Summary: Finnish male is rare species in a sense that every now and then it has to rip off all clothes in public places. Usually this behaviour is boosted with alcohol. If you would like to see this: season is on from start of May, through various summer festivals until winter comes again.

Thus, I wanted to give my private show for Antarctica, even if no one was around to see. It was cloth change day and I started to smell so I had to something about it.

Otherwise it was rough day for skiing because of whiteout and snowing. I'm pleased with today's results: crossed 82, first 20 km day and I was able to keep correct direction almost perfectly.