20.12.2013

Lähettäkää Stephen Hawking!

Sijainti/Location: 82.43.27 S 80.30.65 W
Tanaan/Today: 22,4 km
Aika/Time: 7 h 30 min
Korkeus/Elevation: 1051 m
Yhteensa/Total: 315 km
Lampotila/Temperature: -14 C
Tuuli/Wind: 6 m/s SW
Saa/Weather: aurinkoinen/sunny

Lähettäkää nyt joku Stephen Hawking tänne ja vähän sassiin selittämään asioita! Alkaa riepoa tää aikataipuma. Esim. taas tänään iltapäivän viimeisellä vedolla olin täysin vakuuttunut hiihtäneeni jo vähintään puolituntia, niin vilkaisu kelloon paljasti minun edenneen 5 minuutin edestä. Näin ei ikinä tapahdu aamupäivisin, kun mihinkään ei koske eikä paukut ole lopussa. Muutenhan päivä ja lumenpinta oli mitä parhain, joka näkyy tehdyissä kilsoissa.

Jos Hawking suostuu tulemaan, niin jos se viittis tuoda pari pizzaa samalla vaivalla. Yks Americana ja sitten joku Meatlovers tuplajuustolla. Puoltoista litraa kolaa olis myös kiva ylläri. Kiitos ja hei!

Summary: could someone send Stephen Hawking here as soon as possible? I really start to get frustrated with afternoon timecontinuum! For example today I was so sure I have skied already half an hour of my last leg, but my clock told me only 5 minutes has passed. This never happens during first legs when nothing yet hurts and body is fully powered.

If Stephen is coming, could you ask him to bring few pizzas with him? One Americano and then Meatlovers or similar. Full bottle of cola would be a nice surprise!