1.2.2014

Pakkauskeisarin oppipoika

Viime reissussa Vaartimon kanssa pääsin ihastelemaan hänen lähes Jedi-ritarin tasoista pakkaustouhuaan. Tässä miehessä ja hänen pakkaustaidoissaan tiivistyy yhdeksi se, mistä "Tami" puhuu lätkässä: tilan ja ajan käyttö. Olen täysin vakuuttunut, että tuo mies kykenisi halutessaan järjestämään Ski-Expon tai mitkä tahansa muut messut Pasilan R-Kioskissa.

Eli tänään siis pakkasin tavaroitani, ja tein sen vaativimpien pakkauskeisari Vaartimon käytäntöjen mukaan. Olen itse lopputulokseen tyytyväinen, vaikka tuskin se keisarin tarkastuksesta läpi menisi, ja elmukelmutin koko ahkion vielä kaupan päälle. Siisti paketti!

Pakkailun jälkeen menin paikalliseen "kylpylään". 40€ sisään, 2 allasta haaleaa vettä, kiitos ja hei. Mieluummin menen vaikka Jakomäen uimahalliin. Päivän kruunasi ylihintainen ja alimakuinen kiinalainen ravintola, jossa kiinalaisia näyttelevät chileläiset yrittivät parhaansa. Se ei tänään riittänyt. Flunssa sentään alkaa taittua!

Summary: today I packed my stuff away and visited local "spa". I spent 15 minutes in this overpriced facility and then out. Not much else occurred today.