25.11.2013

Minä ja Maija Mehiläinen

Kävin tänään 17 tunnin päiväretkellä. Paikallinen hemuli kävi noutamassa meikäläisen kuudelta aamulla pyörillä kulkevalla kenttä-vessallaan kohti Torreksen kansallispuistoa. Hienot on näkymät täytyy myöntää! Alue on sekoitus lappia, länsi-Grönlantia että Alppeja (tai noh, mitä tahansa vuoristoa). Jos joku vaellusintoinen tännepäin onnistuu kompastumaan, niin ehdottomasti kamat mukaan.

Muistin myös mikä tällaisissa "tehdään kaikki yhdessä päivässä"-retkissä on kaikkein rasittavinta: aina kun jossain näkyy vähänkin erilainen kivi, kanto tai mehiläinen niin eikun pönttö seis tiensivuun, väki pihalle ja kodakit laulaa. Ja tätä toistetaan pahimmillaan parinsadan metrin välein. Ja sitä ymmärrän vielä vähemmän, että miksi jotkut haluaa pyllistellä ihan kaikissa kuvissaan mukana.

Huomenna 9:ltä on seuraava soittokierros mahdollisen lennon osalta, sormet ristiin...

Summary: I was picked up 6 am for a day trip to Torres with "not-so-new" minibus. 17 hours in this luxus makes you think again hotel day trips.

Area itself is magnificient! If you're outdoors fanatic and for some reason happen to be around, be sure not to miss your gear. To my eyes Torres is combination of Lapland, west-Greenland and Alps.

Tomorrow is new round of information about flights at 9 AM, so fingers crossed...