4.12.2013

vissymies

Sijainti/Location: 80.11.51 S 80.33.71 W
Tanaan/Today: 16,5 km
Aika/Time: 6,5 h
Korkeus/Elevation: 748 m
Yhteensa/Total: 32,4 km
Lampotila/Temperature: -13 C
Tuuli/Wind: 9 m/s SW
Saa/Weather: aurinkoinen/sunny

"Kannattais pysyä vissyssä vaan niin ei tu haikia huominen", sanos Jopen vissymies. Tänään tuuli jo sen verran vahvasti, että oli parempi kaivaa kommandopipo esiin.

Päivän ekat tunnit oli raskaita, korkeuttakin tuli yli 100 metriä, mutta samalla maisema alkoi tasaantua. Yläjäätiköltä vastaan hiihteli hahmo, joka yrittää nopeusennätystä navalle, mutta jonka ensimmäinen yritys meni pieleen myrskypäivän takia. Nyt hän menee uudelleen lähtöpisteeseen, jonne tuli uutta ruokaa ja bensaa. Lepäilee pari päivää ja lähtee uudelleen. Kellään täällä ei näköjään ole lääkitys kunnossa.

Päivän päätteeksi harrastin neititoimintaa eli peseytymistä. Ai että tuli inhimmillinen olo! On mulla mekkokin mukana, mutta siitä myöhemmin lisää. Näihin kuviin ja tunnelmiin!

Summary: today it was so windy I had to dig out my baclava. First 2 hours were quite heavy as I had to climb more than 100 meters again. The fellow trying speed record was descending glacier to start new attempt, as previous one was ruined due to storm day.

After skiing I did some washing, which some might call girlie-thing. But no worries, I have my skirt with me, but that story I'll tell later. See you tomorrow again!